Prima întrebare pe care ar trebui să o auzi atunci când dorești să achiziționezi un produs cosmetic pentru tine – mai ales în cazul produselor de îngrijire, dar și a fondului de ten – este următoarea: care este tipul tău de ten? Ei bine, dacă încă nu știi răspunsul la această întrebare, acum ai ocazia să afli gratis la Oriflame Beauty Box!

Astăzi am petrecut două ore la Oriflame Beauty Box. Este ocazia potrivită de a testa produsele Oriflame, dar și de a afla ce tip de ten ai. Dacă ești din Focșani, poți găsi Oriflame Beauty Box-ul până marți(04.07.17) – este lângă terasa de la Zvon Cafe. Cu siguranță se organizează în mai multe orașe, iar dacă ești interesată poți întreba un consultant sau îi poți contacta probabil și pe retelele de socializare.

Nu mai testasem până acum produsele Oriflame și mereu am fost ușor reticientă în a le încerca pentru că nu știam detalii despre aceste cosmetice. Iată că astăzi a fost ziua în care mi-am schimbat viziunea despre acest brand! Oriflame este un brand suedez, cu produse și ambalaje calitative, prețuri accesibile tuturor fiind prezente în permanență tot felul de promoții, dar și o idee de business bine structurată – bineînteles dacă ești interesată să faci parte din echipa Oriflame sau dacă dorești să beneficiezi de reduceri substanțiale de preț. Sunt într-adevăr produse de zi cu zi, nu profesionale, de aceea și au prețuri accesibile, dar sunt perfecte pentru machiaj și rutina zilnică de îngrijire a pielii.

În continuare, voi atașa mai multe poze pentru a-ți forma o idee despre ceea ce vei găsi la Oriflame Beauty Box.

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Gama de produse NOVAGE cu ingrediente naturale destinată îngrijirii avansate a tenului. Sunt seturi special concepute pentru fiecare categorie de vârstă: 20+, 30+, 40+ și 50+. Voi reveni cu detalii – mi-am propus să le achiziționez pentru a vedea rezultatele în timp.

 

Dacă folosești produse de la Oriflame, ce recomanzi? Eu voi reveni în curând cu detalii despre cosmetice după ce le voi testa o perioadă. Până atunci, nu uita:

#bethebestversionofyourself