Happy Valentine’s Day!

Stiu ca nu este o sarbatoare romaneasca, insa din punctul meu de vedere daca exista un motiv de sarbatoare, de ce sa nu ne bucuram de el?

Pentru acest motiv, am realizat un proiect impreuna cu echipa de la Inspired Beauty. Am montat acest video pentru a va ajuta sa va machiati de Ziua Indragostitilor. Fie ca sarbatoresti cu prietenii, fie ca sarbatoresti cu persoana iubita, intotdeauna este binevenit un look aranjat si cat mai natural.

Pentru machiajul de zi, am ales culori mate pentru machiajul ochilor(exceptie un roz satinat – nu m-am putut abtine), un iluminator subtil si buze nude, asa cum puteti vedea si in video-ul de mai sus. Am fixat totul cu spray-ul de la L.A. Girl pentru a crea un machiaj care rezista toata ziua.

Am ales sa transform machiajul de zi intr-unul de seara, fara a mai demachia tenul. Desi nu este indicat acest lucru, cu siguranta macar o data fiecare dintre noi a facut acest lucru atunci cand ne grabeam si timpul nu ne permitea o demachiere ca la carte. Culorile folosite pentru machiajul de seara sunt in ton cu cele folosite la machiajul de zi deoarece am vrut sa pastrez cat mai mult tiparul unui machiaj natural, insa pentru buze am ales ceva mai puternic.

A fost o zi de sambata frumoasa petrecuta alaturi de fetele de la Inspired Beauty. Multe dintre voi probabil le cunoasteti déjà daca ati comandat de pe magazinul lor online, www.inspiredbeauty.ro .

Toate produsele folosite in video-ul de mai sus, le gasiti pe site-ul lor. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, nu ezitati sa lasati comentariu mai jos. PS: daca va grabiti, inca mai au reduceri la produsele de pe site!

Voi posta si cateva poze: atat cu modelul nostru, cat si cu o mica parte din produse.

Sper sa va placa!

Machiaj de Zi

Machiaj de Seara

L.A. GIRL SUA – HD PRO CONCEALER, il gasiti aici

L.A. GIRL USA – MATTE FLAT VELVET LIPSTICK, il gasiti aici

MAKEUP ADDICTION – MEADOW PALETTE, o gasiti aici

Produse Soap&Glory, le gasiti aici

Gene false MAKEUP ADDICTION, le gasiti aici

 

Voi cum ati petrecut de Ziua Indragostitilor?

 

Nu uita,

#bethebestversionofyourself