Gerovital Beauty, brandul de machiaj cu poveste de pe meleagurile românești, care te face să te simți frumoasă atât la exterior, cât și la interior!

De ce spun ca mă simt frumoasă la interior când spun Gerovital Beauty? Eu asta am simțit și e posibil să simți și tu la fel.. Atunci când m-am gândit la Gerovital zilele trecute, când mă îndreptam spre magazinul lor din Centrul Vechi din București, gândul mă ducea la produsele lor de îngrijire a pielii. Aveam în minte doar imaginea unei fețe cu piele fină și sănătoasă, care radiază. Am fost nerăbdatoare să testez produsele și am facut asta cu încredere pentru că știam deja că produsele lor de îngrijire a pielii sunt recunoscute. Adevărul este că puține branduri de machiaj promovează sau produc produse de îngrijire.

Un alt motiv simplu pentru care mă simt bine să cumpăr produse fabricate în România este cel legat de circuitul banilor în țară. Nu știu câte dintre voi sunteți de acord cu acest aspect sau dacă ați gândit vreodata din acest unghi, însă mă simt mândră și în siguranță să folosesc pe tenul meu produsele Gerovital Beauty fabricate în Cluj-Napoca. Iar dacă nu te-ai convins, trebuie să știi că Gerovital a avut prima cremă anti-rid din lume, începând cu anul 1967, iar persoana care a descoperit această formulă este Dr. Ana Aslan.

Am testat de la Gerovital Beauty 4 produse de machiaj și o cremă. Despre cremă nu vă pot spune prea multe pentru că am folosit-o doar 3 zile.. Așadar, voi începe să vă dau câteva informații doar despre produsele de machiaj în ordinea preferințelor.

Corectorul sau anticearcănul m-a lăsat plăcut surprinză. Textura produsului este cremoasă și se întinde ușor, iar gradul de acoperire mediu spre mare. Ce mi-a plăcut este faptul că rezistă bine pe piele.

Pentru al-2-lea loc, nu mă pot hotărî între rujul cremos cu acid hialuronic și mascara Devilash pentru volum, așa că le voi pune pe amândoua pe acest loc. Înainte de toate, trebuia să vă spun, așa cum se observă și din poze, ambalajul produselor arată elegant datorită negrului mat și a auriului. Așadar, mascara pentru volum își face bine treaba. Pe ambalaj, scrie că are o formulă cremoasă și că genele tale vor avea cu 67% mai dese, cu 196% mai cu volum și cu 3% mai curbate. Mascara îmi place pentru că este pigmentată și rezistentă: mi-a rezistat cu brio o zi întreagă, deși acest aspect nu mai e neapărat o noutate în zilele noastre, însă am mai auzit, rar ce-i drept, persoane care se plâng de acest aspect când vine vorba de o mascara.

Rujul cremos cu acid hialuronic de la Gerovital Beauty îl voi purta cel mai probabil până la epuizare pentru că este o nuanțâ care îmi place tare mult. Criminal lipstick se numeste. Dacâ îți plac rujurile cremoase și pigmentate, îți recomand acest ruj. Are mult pigment, este hidratant și puțin lucios. Pentru o rezistență mai mare, puteți aplica un creion pe toată suprafața buzelor. Îl vei vedea și în următorul meu video de pe Youtube, dacă dai click aici.

Pe ultimul loc din cele 4 produse de machiaj testate de la Gerovital Beauty, eu voi lăsa fondul de ten. Ce vreau să specific, să nu uitați că avem cu toții tipuri de ten diferite, dar și preferințe diferite, așadar și păreri vor fi diferite. Consider că fondul de ten nu este pentru tipul meu de ten, deoarece am nevoie de un fond de ten cu rezistență ridicată, altfel în câteva ore mi se ia produsul de pe ten. Așa am pățit și de data aceasta. Deși textura este una cremoasă și se întinde bine, acoperirea este medie spre mare, însă rezistența aș spune că este medie. Am primit o părere și de la o prietenă. Ea are tot tenul cu tendință de îngrășare, însă a spus că este multumită de fondul de ten de la Gerovital Beauty atât din punct de vedere grad de acoperire, cât și din punct de vedere rezistență.

Concluzia este că merită să testezi produsele de machiaj de la Gerovital Beauty!