Atunci cand vorbim de machiaj, ne gandim desigur si la inlaturarea acestuia. Ne gandim la un mod simplu de a indeparta machiajul, dar in acelasi timp un mod benefic tenului nostru.

La fel cum am fost si eu educata inca din liceu, consider ca cei 3 pasi sfinti pentru sanatatea tenului nostru(demachiant – tonic – hidratant) ar trebui invatati inainte de a invata cum sa folosim machiajele. Desigur, aceasta ar fi ordinea fireasca atunci cand vrem sa avem un ten curat si sanatos.

Din ce in ce mai mult, totul inclina spre simplitate si rapiditate. Asa cum bine stiti si probabil folositi intr-un numar din ce in ce mai mare: apa micelara. Putine mai suntem cele care folosim un demachiant + tonic –  putine din cunostintele mele. Indiferent de metoda pe care o folosesti pentru a inlatura machiajul, cu siguranta vei apela la un demachiant pentru ochi si buze atunci cand vine vorba de un machiaj de seara sau un rimel rezistent.

Asadar, recomand de fiecare data cand discut despre acest subiect, produsul pe care il cumpar de ani de zile si il voi cumpara in continuare: Demachiantul de Ochi si Buze de la Artistry Essentials.

Nu stiu cate dintre voi l-ati folosit pana acum sau ce demachiant folositi pentru aceste zone, insa am mai incercat si alte produse atunci cand ramaneam fara si uitam sa comand, dar niciun produs nu a reusit sa il inlocuiasca pana acum.

Are toate avantajele pentru un astfel de produs:

  • curata cu usurinta si cel mai rezistent machiaj(eyeliner, rimel waterproof, ruj lichid mat, etc);
  • hidrateaza pielea;
  • miros delicat;
  • ideal pentru ochii sensibili – nu ustura;
  • se foloseste in cantitate mica – mie imi ajunge in jur de 3 luni(folosit zilnic – seara).

*Momentan nu i-am gasit niciun dezavantaj si nici nu cred ca va fi cazul dupa atatia ani

Este fabricat in U.S.A asa cum se poate vedea si pe recipient.

Gramaj: 120ml

Pret: 69 lei

Am auzit un zvon cum ca acest demachiant nu va mai fi disponibil in curand. Desi sper sa fie doar un zvon sau poate ii va lua locul un nou produs, dar cu aceleasi proprietati, eu mi-am facut provizii, asadar pana la iarna sunt asigurata.

Se poate comanda online de pe site-ul lor sau prin reprezentantii Amway.

 

Lasa-mi un comentariu daca ai folosit acest demachiant si daca esti si tu la fel de incantata de acest produs ca si mine, iar daca nu, spune-mi ce produs indragesti pentru a-ti indeparta machiajul rezistent.

 

#bethebestversionofyourself