Este adevărat că toate ne dorim ca tenul nostru să nu mai îmbătrâneasca sau cel puțin să nu îi treacă timpul la fel de repede cum simțim noi că trece într-o zi, o luna, un an… Pentru îngrijirea lui, folosim tot felul de creme, uleiuri, acizi, tratamente, dar ai încercat vreodata măștile de tip servețel? Oferă-i tenului tău un boost de vitalitate în doar 20 de minute în confortul casei tale!

Când vine vorba de îngrijirea tenului, pot spune că observ câteva trenduri pe care noi, femeile, le am adăugat în rutina noastră de îngrijire destul de repede și cu entuziasm. Care cred eu că sunt aceste trenduri și de ce ne-am adaptat așa repede? Ei bine, cuvintele cheie sunt despre îngrijire, produse cu ingrediente naturale, ambalaje biodegradabile, acizii pentru exfoliere, acidul hialuronic, dar mai ales: măștile de tip șervețel! Te-ai întrebat vreodata de ce ajung aceste produse așa repede în rutina noastră de îngrijire a tenului? Simplu, pentru că ne dorim să arătăm mereu bine, iar tenul nostru să se păstreze tânăr și luminos!

Cu siguranță, nu vom fi vesnic tinere, timpul nu iartă pe nimeni. Însă, nu vreau să ne întristăm! Vreau să vă prezint în câteva rânduri și poze, măștile coreene de tip servețel de la Skin Republic. Eu le-am descoperit de curând și pot spune sincer că le înteleg intru-totul rolul lor: îi oferă tenului tău doze concentrate de ceea ce are el nevoie într-un timp atât de scurt.

Măștile de tip servetel de la Skin Republic se găsesc în farmaciile Catena și îți vei putea alege din cele 6 sortimente diferite, în functie de nevoia tenului tău.

Eu le-am împărțit în 2 categorii, așa le-am prezentat și prietenelor ca să fie mai ușor: măști pentru hidratare, luminozitate, riduri fine, iar a-2-a categorie este pentru curățare, netezire, exfoliere.

În prima categorie, am inclus urmatoarele măști:

1.Skin Republic, mască de față tip șervețel cu infuzie de Colagen este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gura, imbibata cu un ser special pe bază de colagen, elastină, și vitamina E, pentru o piele mai fermă și mai tânără. Redă fermitatea pielii, diminuează liniile fine dar și ridurile profunde. Contribuie la tonifierea pielii, aceasta devenind mai elastica și mai fermă. Vitamina E este un antioxidant puternic care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii.

Mod de folosire:

Se aplică o dată pe săptamână în prima lună, apoi doar la nevoie.

2.Skin Republic, mască de față tip șervețel Iluminatoare cu Vitamina C este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gură, îmbibată cu un ser special pe bază de vitamina C care are un puternic rol antioxidant luptând împotriva radicalilor liberi. Conține un extract de 7 plante care, alături de vitaminele E și C, ajută la reducerea petelor pigmentare și a imperfecțiunilor. Tenul își recapătă luminozitatea și este uniformizat. Masca este bogata în antioxidanți și hidratează pielea în profunzime.

Mod de folosire:

Se aplică seara, înainte de culcare. Nu uitați să aplicați protecție solară pe parcursul tratamentului și o săptămână dupa încheierea acestuia.

3. Skin Republic, mască de față tip șervețel cu Acid Hialuronic + Colagen este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gură, îmbibată cu un ser special cu Acid hialuronic și colagen pentru o hidratare în profunzime a tenului. 

Ingredientele active acționează atât asupra ridurilor fine, cât și asupra ridurilor profunde, contribuind la creșterea fermității pielii. Acidul hialuronic asigură o hidratare în profunzime a țesuturilor, restabilind echilibrul hidric al tenului și fermitatea acestuia. Colagenul contribuie la creșterea elasticității pielii, aceasta devenind mai fina și mai întinsă.

Mod de folosire:

Se aplică o dată pe săptămână în prima lună, apoi doar la nevoie.

Iar în cea de a-2-a categorie, pentru curățare, netezire, și exfoliere, am adăugat următoarele măști:

1.Favorita mea, masca de față tip șervețel Bule Purificatoare + Cărbune activ este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gură, îmbibată cu un ser special care purifică tenul în profunzime. Conține acizi de fructe care exfoliază pielea moartă, tenul devenind mai curat și mai luminos. Când masca este expusa la aer, începe să facă bule și spumă, iar acestea atrag impuritățile din straturile pielii, tenul rămănând curat și uniform. 

  • Beneficii:
  • milioanele de bule pătrund adânc în pori, curățând impuritățile
  • exfoliază delicat pielea
  • are efect de oxigenare a feței, aceasta căpătând un aspect proaspăt și tonic
  • Se aplică înainte de machiaj, pentru o curățare în profunzime.

2. Skin Republic, mască de față tip șervețel Anti pete și Imperfecțiuni este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gură, îmbibată cu un ser special care acționează în mod eficient împotriva petelor și imperfecțiunilor. Masca, conține hamamelis cu rol de minimizare a porilor, contribuind la un aspect luminos al tenului. Ingredientele sale active, arborele de ceai și acidul salicilic, curăță pielea în profunzime, reducând petele și roșeața. Masca matifiază tenul prin eliminarea aspectului uleios al pielii. Curăță pielea fără a o agresa și fără a o usca, contribuind la menținerea tenului sănătos și curat.

Mod de folosire:

Se aplică o dată pe săptămână în prima lună, apoi doar la nevoie.

3.Skin Republic, masca de față Peel-Off cu Carbune este o mască exfoliantă, bogată în minerale. Carbunele activ din compoziție are capacitatea de a absorbi impuritățile atât de la suprafața pielii, cât și din profunzime, lăsând tenul curat și luminos. 

  • Beneficii:
  • îndepărtează punctele negre și impuritățile
  • exfoliază tenul și îi conferă luminozitate
  • redefinește structura pielii
  • pielea devine mai catifelată

Mod de folosire:

Se aplică o dată pe săptămână în prima lună, apoi doar la nevoie.

Sper că te-au ajutat informatiile oferite de mine, iar dacă vrei să știi mai multe, accesează site-ul farmaciei Catena www.catena.ro sau găsești toate informațiile chiar în farmacie, pe spatele ambalajelor.

Până data viitoare, nu uita:

#bethebestversionofyourself