Credeai că ai văzut toate texturile de până acum când vine vorba de farduri de pleoape? Ei bine, este timpul să experimentezi o nouă textură multumită paletei LOVE YOU SO MOCHI de la NYX PROFFESIONAL MAKEUP. Despre ce textură este vorba?

02 - SLEEK & CHIC

02 – SLEEK & CHIC

Mult asteptata colecție LOVE YOU SO MOCHI a apărut deja în magazinele NYX PROFFESIONAL MAKEUP! Paletele cu farduri pentru ochi le găsiți în doua variante: 01 – ELECTRIC PASTELS(culori vibrante și pastelate), iar 02 – SLEEK & CHIC(tonuri de maro, piersicuță, auriu, etc) – cea din poze.

 

De ce v-am spus mai întâi de textură? Pentru că este foarte plăcută la atingere de îți vine mereu s-o folosești. Este o textură pufoasă, ca o spumă. Am încercat să surprind în 3 poze textura pe care o au aceste farduri de ochi. Cu siguranță, trebuie să mergeți să o testați pentru a vă convinge!

1

1

2

2

3

3

Culorile sunt pigmentate, iar recomandarea mea este să aplicați fardul cu degetele pentru a păstra intensitatea culorilor și a texturii. Însă, în cazul în care dorești să realizezi un machiaj unei alte persoane, îți recomand să aplici fardul cu o pensulă plată umedă(fie cu apă, fie cu un fixator de machiaj dacă dorești și mai multă intensitate – însă trebuie să ai mai multă grijă la aplicare deoarece fixatorul va îngreuna blenduirea). Mai jos poți vedea și swatch-ul realizat pe mână: culorile se văd mai bine în realitate, în poză fiind puțin estompate din cauza luminii.

Pe spatele paletei veți putea vedea cum sunt numerotate culorile, iar ingredientele sunt scrise în două coloane. Culorile 1, de la 3 la 7, 9 și 10 sunt considerate farduri pentru ochi, iar nuanțele 2 și 8 sunt pigmenți presați.

 

În speranța în care v-am făcut curioase să testați noua paletă LOVE YOU SO MOCHI de la NYX PROFFESIONAL MAKEUP, sper să vă ajute informațiile pe care vi le-am oferit și voi reveni curând cu review-uri la noi produse. Până atunci nu uita:

#bethebestversionofyourself