Dacă alegi produse hidratante pentru părul tău, acest articol este pentru tine. Nivea ne încântă cu o noua gama de șampoane: Nivea Hairmilk. Trebuie să îl încerci și tu dacă ți se potrivește descrierea din acest articol!

Așa cum am precizat și într-un articol anterior, atunci când venea vorba de alegerea șamponului potrivit, totul era foarte simplu pentru mine. Eram clientă fidelă a șampoanelor de la Garnier, iar pentru că nu eram nemulțumită de ele, nici nu mă gândisem să încerc și alte branduri.

Acum că am avut ocazia să testez și noua gamă de șampoane de la Nivea #hairmilk, pot spune cu încredere că timpul nu trece degeaba, iar formulele pentru produsele de îngrijire se îmbunătățesc.

Noua formulă a șamponului Nivea Hairmilk conține proteine naturale din lapte și este creată special pentru părul uscat și deteriorat. Fiind un produs natural, laptele conține grăsimi, minerale, vitamine și proteine benefice părului, reușind să îl ajute să-și recapete sănătatea și frumusețea prin hidratare intensă.

Dupa doar 3 utilizări a șamponului Nivea Hairmilk pot spune că sunt norocoasă, acest șampon chiar mi se potrivește. Folosesc varianta pentru Fir Normal, însă îți poți alege varianta potrivită firului tău de păr(gros, normal, subțire). Eu îmi doresc de la un șampon să curețe părul și să îi ofere volum. Exact aceste lucruri le face și acest nou șampon. Sunt încântată când și dupa o zi sau două, părul meu încă are volum la rădăcină. Ce nu îmi este neaparat și nici nu face Nivea Hairmilk, nu îți face părul foarte moale din timpul spălării, însă atunci când îl usuci, acesta capătă un aspect hidratat. Recomand folosirea balsamului dupa șamponare, asta daca mai există persoane care nu folosesc.

PONT: Sterge bine părul cu un prosop înainte de a aplica balsamul sau masca. Astfel, părul tău poate să absoarbă mai mult produs, iar tu vei fi și mai mulțumită de efectele balsamului.

Iată și câteva sfaturi și trucuri de la Nivea pentru frumusețea părului nostru:

  • Evită să-ți piepteni părul atunci când e umed pentru a evita ruperea firelor de păr
  • Încearcă să îțî piepteni părul cât mai rar, pentru a evita deteriorarea, vârfurile despicate și părul electrizat
  • Masează-ți scalpul atunci când te șamponezi pentru a stimula circulația
  • Include în dieta ta vitamine și minerale care mențin rădăcinile sănătoase
  • Evită să folosești în exces aparate de coafat pe bază de căldură pentru a preveni uscarea părului

Recomand cu mult drag gama de îngrijire a părului Nivea Hairmilk! Produsele le găsiți atât online, cât și în supermarketuri. Prețul unui șampon Nivea Hairmilk(250ml), dar și a balsamului Nivea Hairmilk(200ml) este în jur de 14 lei.

Pe voi ce vă încântă cel mai mult la un șampon?

#bethebestversionofyourself