A venit ziua cea mare în magazinele NYX Professional Makeup din toată țară: noua colecție de machiaj pentru ten CAN’T STOP, WON’T STOP este acum disponibilă și în România!

Ce produse poți găsi în noua colecție de machiaj pentru ten CAN’T STOP, WON’T STOP? Ei bine, colecția este gândită să te ajute să aplici toți cei 3 pași pe care este ideal să îi urmezi în realizarea machiajului tenului: primer sau bază de machiaj, fondul de ten(+corector) și pudra pentru fixare

 

 

Eu am reușit să testez până acum, câteva zile la rând, fondul de ten CAN’T STOP, WON’T STOP Full Coverage și baza de machiaj a acestuia. Nu te voi mai ține în suspans și îți voi da o veste bună: dacă ești posesoarea unui ten mix sau gras, trebuie să încerci aceste 2 produse neapărat! De ce spun asta? 

 

Fondul de ten CAN’T STOP, WON’T STOP are o textură ușoară, acesta se întinde ușor și uniform, iar finish-ul este MAT! Și când spun MAT, crede-mă că am mai testat fonduri de ten cu finish mat și nu există termen de comparație. Deși scrie pe el că este un fond de ten cu acoperire deplină/Full Coverage, consider că acoperirea este medie, însă poți reveni cu produs și să îl aplici în 2 straturi. Textura lui ușoară îți permite acest lucru fără să îți încarce tenul, dar în același timp îi vei crește și gradul de acoperire. Despre rezistența la transfer spun că este medie spre mare, depinzând mult atât de baza de machiaj pe care o folosești, cât și de produsele pe care le folosești pentru fixare.

Prețul fondului de ten CAN’T STOP, WON’T STOP Full Coverage este 79 lei și are 30 ml.

Dacă fondul de ten CAN’T STOP, WON’T STOP are un finish mat și este recomandat persoanelor cu tenul mix sau gras, baza de machiaj CAN’T STOP, WON’T STOP o pot recomanda doar persoanelor care au tenul foarte gras. De ce? Primer-ul are o textură ușor pudrată/uscată, daca știi produsele de la NYX Professional Makeup – seamănă la aspect(doar la aspect)cu Angel Veil, însă se usuca foarte repede și matifiază instant. Acest produs crează pentru fondul de ten o baza de machiaj ce nu mai permite sebumului să se observe o buna perioadă de timp. Tinând cont de faptul că în sezonul cald multe dintre noi apeleaza la produsele destinate persoanelor cu tenul gras, testează produsele în magazine pentru a te convinge ca poți obține un aspect mat al tenului, chiar dacă acesta este mixt sau gras. 

Sper să te ajute informațiile din articol și să faci alegerea potrivită tipului tău de ten!

–  be the best version of yourself –