Ce poate face o echipă entuziasmată și plină de viziune? A fost o muncă de cel puțin 10 ore, însă tu vei putea vedea doar rezultatele și sper să îți încânte privirea și să te inspire.

Am așteptat nerăbdătoare pozele și video-ul realizat de @vladstephan – poți vedea într-un singur minut munca noastră de o zi! A fost distractiv, iar timpul parcă a zburat pentru că am avut o super echipă. Viziunea Anei – @am_saragia – de a oferi anilor ’80 o notă „modernistă” a dus la crearea acestor minunate piese vestimentare. Totodată, @fotovladciubotariu ne-a încântat și inspirat cu ideile lui, iar mulțumită talentului – și a ustensilelor scumpe haha – a reușit să transpună în fotografii întregul concept.

Mă bucur că am făcut parte din acestă echipă, iar mai jos voi numi fiecare membru împreună cu profilul de Instagram unde ne puteți găsi pentru mai multe poze și informații.

Voi începe cu locația @retros.ro care ne-a găzduit și unde îți recomand să ajungi neapărat dacă esti pasionat/ă de mobilier/accesorii vintage pentru casa.

Cuvintele sunt de prisos când vine vorba de make-up. @atanasoaielaura a ajutat la completarea look-urilor prin machiajele atent realizate

Foto: @fotovladciubotariu

Video : @vladstephan și @bahaosproduction

Fashion designer: @am_saragia

Accesorii: @bijuterii_cu_stil

Modele: @andreeatofanbeauty & @gabriela_dr

Dacă îți place ceea ce facem, urmărește-ne pe rețelele de socializare! Mai jos voi atașa o parte din pozele cu care ne mândrim de la sedința foto RETRONESS by AM.saragia

#bethebestversionofyourself