Acum este timpul să-ți votezi bloggerii favoriți din cadrul celor 2 gale: Digital Divas by Avon și Elle Blogging Awards. Acest articol este un îndemn la vot responsabil. Ce înseamnă un vot responsabil pentru mine?

Ei bine, probabil nu sunt singura care consideră că uneori unele dintre premiile oferite la aceste gale ar merita să meargă cu ușurință la un alt nominalizat. Înteleg faptul că toți bloggerii sunt aleși de către cititorii/fanii/susținătorii lui, lucru pe care îl consider absolut normal. De aceea te și îndemn la un vot responsabil.

Subliniez faptul că fiecare dintre noi ar trebui să țină cont de categoria în care bloggerul favorit este nominalizat. Cu siguranță au fost numiți ca nominalizați numai persoanele care îndeplinesc anumite condiții, nu contest acest lucru, însă poți lua în calcul faptul că la o anumită categorie poate fi cineva mult mai bun și potrivit pentru a câștiga acel titlu. Aici intervine numărul de urmăritori. Atunci când ești un influencer, pentru a vota nu contează dacă ai 14 ani sau dacă ai 60 ani. Nu contează că tu esti fashion blogger, însă iți place să faci și tutoriale de makeup, urmăritorii tăi te vor vota indiferent de categoria la care ai fost nominalizat. Sunt singura care e ușor deranjată de acest fapt?

Ieri am votat și eu favoriții pentru ambele gale. Pot spune ca pentru Digital Divas mi-a luat destul de mult timp să votez(aproximativ 2 ore) deoarece sunt mai mulți nominalizați pentru fiecare categorie decât la Elle Blogging Awards. De aici și întrebarea mea. Oare câți dintre noi avem timpul și rabdarea necesară pentru a verificare fiecare nominalizat în parte atunci cand numele sau munca acestuia nu ne sunt cunoscute? Exact asta am facut eu!

De exemplu, pentru Digital Divas există categoria Young Divas, iar majoritatea numelor nu îmi erau cunoscute. Așadar, am luat fiecare blogger în parte, i-am vizualizat blogul, i-am citit 1-2 articole, iar în unele cazuri am vizitat și contul lor pe o rețea de socializare. Vei fi surprinsă cât de mulți oameni pasionați și muncitori există! Acești oameni alocă timp și energie pentru ca noi, cititorii, să rămânem informați și pe cât posibil să simțim acel sentiment pe care un blogger încearcă să îl transmită. Eu am fost plăcut surprinsă și de aceea te îndemn și pe tine să faci același lucru și să oferi o șansa fiecarui nominalizat.

Pentru a vota bloggerii favoriți la Digital Divas by Avon trebuie să accesezi acest link și să te înregistrezi cu adresa de e-mail. În cel mai scurt timp vei primi un e-mail cu un alt link unde poți vota.

Pentru Elle Blogging Awards poți vota accesând acest link. NU UITA! Dupa ce votezi, vei găsi un link de logare atașat sub poza bloggerilor votați. Altfel, votul tău nu va fi înregistrat.

Eu am votat responsabil, tu vei vota?

 

#bethebestversionofyourself