Hello!!

In primul rand, vreau sa iti spun cat de mult ma bucur pentru ca ai ajuns pe blogul meu de beauty si iti multumesc prin aceasta cale pentru timpul acordat. 😀 Bineinteles, acest blog va fi jurnalul meu de Makeup Artist, insa cel mai mult va fi pentru tine si nu despre mine! Asadar, imi doresc ca tot acest timp petrecut citind articolele scrise de mine sa iti fie de un real folos!

Eu sunt Andreea si acest blog va fi ALL ABOUT BEAUTY! Am ales BEAUTY si nu MAKEUP pentru ca frumusetea pentru mine inseamna mult mai mult. Frumusetea se afla in mine, in tine, in noi toti!(optimistic vorbind, nu ma contrazice.. bineinteles ca exista si exceptii). Insa, frumusetea pentru mine nu inseamna doar machiaj, cum sa ne mascam defectele fizice si cum sa evidentiem partile bune. NU! Frumusetea este peste tot, in ochii unei persoane, pe chipul ei, intr-un gest frumos sau o vorba buna, intr-o pereche de cercei sau o rochie simpla bine croita. Chiar daca nu toti ne-am nascut cu o statura de model sau trasaturi perfecte, frumusetea trebuie sa faca parte din viata noastra!(nu mi-a placut niciodata cuvantul “Trebuie”, insa cand vine vorba de dezvoltare personala sau profesionala am inceput sa il folosesc mai des si te sfatuiesc si pe tine sa incerci acelasi lucru. Nimic rau nu se poate intampla!)

Imi propun sa postez regulat materiale cu machiaje, proiecte realizate de mine, sfaturi, pareri si swatch-uri pentru a afla ce este nou, ce avantaje si dezavantaje prezinta produsele folosite de mine si pentru a-ti usura totodata cautarile produselor potrivite, dar si pentru a te informa – astfel iti poti cumpara produsele favorite chiar din fata laptopului tau fara a mai pierde vremea prin magazine.

Precizez ca sunt pasionata de culori, machiaj, desen si cred despre mine ca devin foarte entuziasmata atunci cand vad ORICE frumos si de bun simt. De mult cochetam cu ideea unui blog, insa mereu m-am oprit la “Ce mult mi-as dori.. insa nu am talent deloc la scris(mi s-a tot spus asta inca de cand eram mica si mereu am simtit acelasi lucru cand trebuia sa fac eseuri la scoala lol). Dar tot citind si ascultand diferite materiale motivationale, mi-am dat seama ca de fapt frica este cea mai mare problema a oamenilor si tot ea este obstacolul dezvoltarii noastre. Ta-tam-tam. Here I am! Un blog de beauty in stilul meu caracteristic, scris cu multa dragoste si pasiune, dar mai putin talent(la scris)!

Tu ce ai facut pentru tine astazi?

#bethebestversionofyourself

Close