Iată că odată cu trecerea timpului, interesul pentru îngrijirea tenului crește considerabil. Acest fapt mă bucură atunci când mă gandesc la numeroasele metode moderne de îngrijire la care putem apela pentru a obține un ten curat și sănătos!

Săptămâna trecută am avut onoarea de a ajunge în salonul Nomasvello din Cora Pantelimon chiar în ziua deschiderii, fiind deja în Bucuresti pentru evenimentul Glamour Beauty Festival. După o zi plină de agitație, m-am relaxat complet atunci când am intrat în salon. Deși era deja ora 18:00, doamnele din salon m-au primit toate cu un zâmbet larg și molipsitor, deși lucrau de zori încă de la prima oră pentru ca totul să fie aranjat pentru clienții ce urmau să le treacă pragul.

Mai intâi, mi-au prezentat serviciile de care puteam beneficia într-un salon Nomasvello. Am dorit pentru tenul meu un tratament de curățare mai profund pentru a mai închide porii și a elimina din impurități. Mi s-a recomandat tratamentul Pro Skin și am mers pe încredere. Am citit și semnat câteva hârtii în care tu le aduci la cunoștință o problemă de sănătate/alergie etc, iar ei îti comunică regulile pe care trebuie să le respecți înainte sau după un tratament, dacă este cazul. Lucru ce mi-a dat și mai multă încredere deoarece țin mult la sănătatea mea, iar de curând am fost la o clinică stomatologică din Focșani pentru un detartraj și nu mi-au cerut absolut nicio informație despre starea mea de sănătate, iar acest fapt m-a făcut să îmi pun un semn de întrebare și probabil nu voi mai reveni și a-2-a oara în acel loc.

Pro Skin este un tratament realizat prin tehnologia cu Ultrasunete. Este un tratament nou pentru curățarea tenului care elimină celulele moarte și reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tenul meu este mixt, însă tratamentul Pro Skin este eficient pentru toate tipurile de ten, tehnologia Nomasvello permitând utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice.

Tratamentul Pro Skin durează doar 15 minute, iar la sfârsitul acestuia, doamna Loredana mi-a facut și un masaj facial cu o cremă bogată în vitamina C care miroase și se simte demențial: FLUID FACIAL REVITALIZANT. Crema o găsiți numai în saloanele Nomasvello și puteți citi mai multe despre produsele lor aici. Răsfăț complet! Prețurile sunt accesibile, atât a produselor, cât și a serviciilor. De exemplu, tratamentul Pro Skin pe care mi l-au aplicat mie este 135 lei, iar dacă ești deja client Nomasvello(ai făcut minim o ședință de epilare definitivă) plătești doar 68 lei pentru tratament.

Tenul meu după tratamentul Pro Skin

Imediat ce am terminat tratamentul, m-am uitat în oglindă. Intr-adevar, tenul meu arăta mult mai luminos și vizibil  mai hidratat. Pentru mine contează enorm faptul că tratamentul Pro Skin nu atacă țesutul și că pot pleca din salon fericită, fără urme pe față. Mai ales că în primele 2 zile nu este recomandată folosirea oricărui produs de machiaj pentru ten și tare nu mi-aș dori să știe toată lumea cu care mă întâlnesc în cele 2 zile că am urmat un tratament cosmetic.

După câteva zile, rezultatele se observă mult mai bine. Tenul este curat, luminos, hidratat și din ce pot observa, este mai uniform. Tenul s-a curățat, însă voi mai merge luna viitoare la încă o sedință deoarece mai am câteva puncte negre mai în profunzime și vreau să le îndepărtez și pe acestea.

Am câteva imperfecțiuni pe ten, iar fondul de ten face parte din rutina mea zilnică de machiaj. Acum pot spune fericită că pentru o săptămână am renunțat de tot la fondul de ten și în continuare mi-a plăcut ce văd în oglindă. Însă, îmi îngrijesc cu strictețe tenul dimineața și seara.

 

 

Sunt bucuroasă că am avut ocazia să testez această noua metodă de tratament Pro Skin și le urez mult succes celor de la Nomasvello Cora Pantelimon. Fac o treabă foarte bună, de aceea vă și recomand cu mult drag să încercați tratamentul Pro Skin sau epilarea definitivă, însă despre epilarea definitivă vă voi povesti detaliat într-un alt articol.

Voi ce tratamente recomandați pentru o curătare în profunzime a tenului?

 

#bethebestversionofyourself