Iată că există un produs care conține zahăr și nu îngrasă! Dacă nu te-am convins, trebuie să îți spun și cât de benefic este pentru tenul tău și cât de fin îți vei simți pielea după prima folosire!

L’oreal Paris a lansat de curând o noua gamă de produse pentru îngrijirea tenului: SMOOTH SUGARS. Gama este compusă din 3 tipuri de exfoliante pentru ten și buze care au în compoziție 3 tipuri de zahăr și alte câteva ingrediente ce le face să fie recomandate pentru rezultate diferite astfel:

SMOOTH SUGARS GLOW SCRUB – pentru un ten luminos și o piele fină. Conține: 3 tipuri de zahăr, ulei de semințe de struguri care aduce tenului o luminozitate naturală datorită vitaminei E, ulei de monoi care hidratează pielea și aduce o notă parfumată compoziției și pudra de acai care duce la o exfoliere delicată a tenului.

SMOOTH SUGARS NOURISH SCRUB – pentru o piele instant suplă și hidratată. Conține: 3 tipuri de zahăr, unt de cacao care ajută la prevenirea urscării pielii hidratând-o pe termen lung, ulei de cocos care protejează pielea ca o barieră și în același timp o hidratează, iar boabele de cafea ajută la îndepărtarea celulor moarte lăsând pielea catifelată.

Iar ultima variantă, cea pe care o am și eu acasă: SMOOTH SUGARS CLEAR SCRUB – pentru o piele curată, fără puncte negre. Conține de asemenea 3 tipuri de zahăr, semințe de kiwi care ajută la netezirea pielii, ulei esențial de mentă care ajută la calmarea tenului și reducerea petelor, iar uleiul esențial de lemongrass care purifică porii.

Dacă și pentru tine arată la fel de delicios, trebuie să îți spun că au un miros de îți vine să le mănânci încă de când desigilezi cutia. Textura este foarte plăcută atunci când o aplici pe ten.

Pentru că sunt o fană a măstilor făcute în casă din ingrediente naturale, vorbeam cu o prietenă și ne întrebam(până să folosesc acest scrub): de ce să folosim un astfel de produs, când avem zahăr acasă?(cu care îmi mai făceam din când în când o exfoliere) Ei bine, nu poți compara senzația și mirosul! Pur și simplu, aș folosi-o zilnic daca aș putea, însă este recomandată doar de 3 ori pe săptămână. 

Cum o folosesc? Aplic o cantitate mică de produs, pe tenul ușor umed. Am masat pielea prin mișcări circulare până când am simțit că s-a topit tot zahărul. Senzația este una de curățare și de hidratare în același timp datorită uleiurilor pe care le conține chiar și într-o cantitate mică.

SMOOTH SUGARS CLEAR SCRUB este un produs pentru tenul normal, cu tendință de îngrășare. Deși am tenul normal/gras, am simțit nevoia de o bună hidratare dupa câteva minute. Am ales să încerc tot un produs nou, masca de hidratare de la Garnier SkinActive cu miere – O recomand cu drag!

De unde îl poți achiziționa? Scrub-ul l-am văzut astăzi în Cora – în toate cele 3 variante – la prețul de 41,84 lei, iar un borcănel are 50 ml – cantitate ce cred că îmi va fi suficientă pentru 3 luni dacă o voi folosi de 2-3 ori pe săptămână. Pentru detalii, îmi puteți scrie și vă pot ține la curent. 🙂

Masca este hidratantă și am observat o schimbare a tenului pentru 2-3 zile după ce am folosit-o. Deși este pentru o singură folosire, eu mi-am aplicat 4 măști dintr-un singur plic. Nu recomand neapărat să o aplici și tu la fel, poate se pierd din proprietăți pentru că ții desigilat plicul. Mi se pare mult produs într-un singur plic, iar să aplic toată cantitatea este mult prea mult, mai ales pentru că este o mască fără clătire și nu una ca cea de argilă care necesită un strat mai gros și timp pentru a o lăsa să se usuce pentru a acționa. Vezi mai multe informații pe ambalaj.

Îți recomand să ai grijă de tenul tău, fie că ai 16 ani, fie că ai 60+. Un ritual riguros te poate ajuta să păstrezi aspectul tânăr al pielii mai mult timp, așa că te pot asigura că merită orice efort!

Sper că ai citit cu drag articolul meu și nu uita:

#bethebestversionofyourself