Așa cum bine stiți, glitter-ul a reușit să rămână în tendințe și în 2018. Din ce în ce mai multe branduri de machiaj aduc în colecțiile lor produse ce conțin glitter în diferite forme. De ce am ales să postez despre Brush-on Bling de la NYX Professional Makeup?

Mi-am dorit să vă spun despre Brush-on Bling deoarece este un produs deosebit și pentru că am avut onoarea de a fi printre primele persoane care au putut testa produsul – planul era să postez acest articol la începutul săptămânii, însă nu totul merge așa cum ne propunem în viață.(smile)

Ce este Brush-on Bling de la NYX Professional Makeup? Este un gel metalizat pentru sprâncene ce conține mult glitter. În magazinul în care lucrez eu, îl găsiți în 3 variante: auriu, argintiu și rose gold.

Unde poți purta acest glitter pentru sprâncene? Fie că mergi la o petrecere în parc, pe plajă sau la un festival, fie că te caracterizează și îl poți purta zilnic. Stilul meu de machiaj este ceva mai basic, însă cu toate acestea am purtat deja varianta rose gold și pot spune că mi-a placut mult efectul oferit. În primul rând, pentru că îmi place glitter-ul, în al-2-lea rând pentru că îmi deschide nuanța sprâncenelor, ceea ce obișnuiesc să fac zilnic cu o mascara de sprancene mai deschisă decât nuanța sprâncenelor mele.

Datorită aspectului wow al produsul, vei fi probabil tentată să îl porți și la ochi, însă trebuie să îți spun că acest gel are o textura destul de diferită față de un fard cremă pentru ochi. Așadar, este special creat pentru sprâncene, iar atunci când se usucă pe piele, se va observa că se poate exfolia ușor, cu siguranță fiind formula special creată să reziste pe firul de par și nu pe piele.

Cum am aplicat Brush-on Bling pe sprancene și cât a rezistat? Am aplicat produsul cu pensula lui, aplicând o cantitate mai mare pe colțul extern și o cantitate mai mică pe partea internă a sprâncenei. Am estompat și fixat firele de par cu o pensula pentru sprâncene curată(cea pe care o gasiți fie la o mascara, fie la creioanele de sprâncene, fie o pensulă separată). Dacă ai nevoie de mai multă fixare, îți recomand o mascara de sprâncene transparentă. Produsul mi-a rezistat până când m-am demachiat seara, aproximativ 10 ore. Bănuiesc ca rezista și mai mult de atât, însă atât am reușit să rămân machiată în acea zi.

Așadar, îți recomand și ție să încerci un astfel de produs și să îmbrațisezi trend-ul măcar pentru un machiaj de festival, cum este în acest weekend – SUMMER WELL -dacă pentru un machiaj de zi cu zi ți se pare prea mult.

Țin să menționez că acest articol nu este sponsorizat, iar produsele le găsiți în magazinele NYX Professional Makeup. Brush-on Bling are 2.5 ml și costă 39 lei.

Sper că ți-a plăcut acest articol și nu uita: be the best version of yourself