Am revenit! Deși îmi doream, începusem să îmi pierd speranța că voi reuși anul acesta să revin pe blog din cauza programului aglomerat, însă mi-am facut curaj, timp și am reușit! Ce am făcut în aceste 3 luni și ce m-a determinat să revin?

Ți-aș fi spus mai întâi cât de fericită sunt acum, când scriu acest articol, dar știu că nu aș reuși nicicum să îțî transmit emoția la aceeași intensitate. De ce sunt fericită? Pentru că m-am ambiționat să deschid laptop-ul și să încep să scriu deși aș fi putut fi acum în oraș, admirând prima ninsoare(încă mai este timp și pentru asta). Poate ți se pare simplu și banal, te înteleg, același gând îl aveam și eu mereu când vizualizam cum îmi voi împărți timpul între un job full-time și pasiunile mele pentru beauty, blog, pictat, etc. Iată că mi-a luat mai mult timp decât mă așteptam să revin, iar asta nu s-a întâmplat din lipsa totală a timpului, ci a unei stări de amânare și deconectare. Cred în continuare că timp există întotdeauna, trebuie doar să ne dorim suficient de mult și să ne prioritizăm activitățile.

Ce m-a determinat să revin? În tot acest timp m-am gândit că voi începe din nou să scriu, pasiunea pentru frumusețe nu cred că va trece vreodata. Din luna septembrie m-am mutat din nou în București si sunt încântată și recunoscătoare pentru mi-am ales locul de muncă potrivit pentru mine. Dacă mă urmărești deja pe Instagram, probabil ai văzut poze postate din magazin cu diferite produse de machiaj, accesorii, promoții și evenimente. Voi posta mai jos și câteva poze din magazinul unde lucrez. Sper să îți placă!

Totodată, toate amintirile de la evenimente, persoanele minunate pe care le-am întâlnit prin intermediul acestui blog m-au determinat să nu renunț. Sunt încrezătoare și sper la un an cât mai activ și fructuos! 😀

 

Revenind într-o stare mai amuzantă, nu numai pasiunea pentru domeniu și conștiința m-au determinat să scriu, ci și e-mail-ul de la firma la care cotizez pentru serviciile web care mi-a trimis acum 2 zile factura proformă. Am citit e-mail-ul, iar atunci am realizat că se va împlini un an de când o simplă idee din fața laptop-ului s-a transformat în ceva ce nu aș fi crezut că voi reuși să conturez atât de bine.

Dupa cum scrie și în titlu, pentru că se apropie ziua mea, pentru că am revenit pe blog, pentru că se apropie Crăciunul, pentru că ai ajuns să citești până la capăt acest articol, pentru că mă susții… iar motive mai pot găsi multe.. voi oferi drept GIVEAWAY acest minunat VAULT cu 36 de mini-rujuri SOFT MATTE de la NYX PROFFESIONAL MAKEUP. Tot ce trebuie să faci pentru a participa la extragerea ce va avea loc pe 27 decembrie este să mă urmărești pe contul meu de Instagram @andreeatofanbeauty și să etichetezi într-un comentariu o prietenă căreia să îi spui câte mini-rujuri vei împărți cu ea. Funny, right? Mai multe detalii despre GIVEAWAY găsești pe contul meu de Instagram @andreeatofanbeauty

 

 

 

Tu folosești produsele de la NYX? Fă-ți loc pentru aceste minunății de rujuri – inscrie-te în concurs!

#bethebestversionofyourself