Vară, soare, căldură, vacanță și multe culori! Aceste cuvinte descriu cel mai bine perioada de vară pe care am tot așteptat-o și de care ne bucurăm cu toții! Îți propun ca într-o seară de vară să încerci un look mai îndrăzneț, ce spui?

Chiar dacă ești adepta unui aspect cât mai natural(aici mă încadrez și eu), uneori îmbrăţişăm şi o schimbare – fie că este vorba de o tunsoare nouă sau un machiaj plin de culori, însă de bun-gust. Machiajul este ideal pentru o seară în oraș, o petrecere de noapte, fiind mult prea strident pentru lumina zilei – cel puțin din punctul meu de vedere.

Am creat un video cât mai scurt pentru a observa pașii pe care i-am parcurs fără a pierde minute în șir vizualizând tutorialul. Dacă ești interesată de vreun produs cosmetic folosit în video, nu ezita să îmi scrii și îți voi povesti cu cea mai mare plăcere despre el. Cu această ocazie, am folosit pentru prima oară și pigmenții de la elemental.eu. Sunt într-adevăr pigmentați, așa cum probabil ați și citit despre ei, însă vă sugerez să aplicați înainte o bază potrivită de machiaj sau mai mult decât atât Duraline-ul de la Inglot și vă veți bucura astfel de culori pigmentate, dar și de un machiaj rezistent.

 

 

NOUTATE: Ieri, după ce am terminat de editat tutorialul, am văzut pe Facebook postarea celor de la Note Cosmetics România în care provoacă beauty bloggerii/vloggerii să își creeze o lista de dorințe cu produsele Note Cosmetics sau să se folosească de ele într-un video/articol în cazul în care le au deja achiziționate. Puteți citi mai multe pe pagina lor de Facebook – click aici – iar pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmărește-i și pe Instagram – click aici – asta dacă nu îi urmărești deja. Sunt la prima lor acțiune de acest gen, iar eu îi sustin și le doresc la cât mai multe reușite și de abia astept să testez produsele Note Cosmetics. Până atunci, îi găsiți pe rețelele de socializare precizate mai sus, iar produsele le puteți achiziționa prin intermediul site-ului elefant.ro

Așadar, produsele Note Cosmetics pe care le-aș fi folosit pentru realizarea acestui machiaj sunt următoarele:

  • Fond de ten matifiant cu rezistență mare,Note Cosmetics
  • Corector lichid – de acest produs sunt curioasă și îl voi testa curând
  • Trusă pentru fardurile de ochi – mi-aș dori să fie pigmentate și nu prea prăfoase
  • Mascara pentru alungire Long Lash
  • Ruj de buze rezistent, nuanța 08 Coral Glow
  • Pudră de obraz Terracotta, nuanța 02 Honey Warm

A fost un exercițiu de imaginație! Cred că mi-ar fi fost suficiente aceste produse pentru a realiza machiajul din poze. Sper să vă fie de folos informațiile din acest articol și nu uita să răspunzi și tu provocării lansate de Note Cosmetics dacă ești pasionată de acest domeniu.

 

Dacă ați folosit deja produsele Note Cosmetics, ce îmi puteți spune despre ele? Până la următorul articol – nu uita:

#bethebestversionofyourself